Galliard Graphic

Er et grafisk bureau.

Er du på udkig efter et personligt grafisk bureau, der tager udgangspunkt i dine behov og kan skræddersy de visuelle rette løsninger? Så er du kommet til det rette sted.

Mit bureau har specialiseret sig i, at skabe unikke design. Uanset om du ønsker et iøjnefaldende cover eller en komplet visuel identitet til dit projekt, er jeg her for at omsætte dine ideer til virkelighed.

Jeg forstår vigtigheden af at skabe designs, der fanger øjet og afspejler indholdet på en engagerende måde. Og så har jeg en personlig passion for visuel identitet, der tager udspring i musikbranchen, hvor jeg i en årrække selv har virket i.

Derfor henvender Galliard Graphic sig også målrettet til musikere, der har brug for grafisk hjælp med alt lige fra websites, artwork til vinylplader, CD’er, digitale udgivelser og bøger.

Jeg tilbyder en bred vifte af markedsføringsmaterialer. Så skal du bruge backdrops til din næste koncert? Måske roll-up bannere? Eller hvad med plakater og visitkort?

Uanset hvilke visuelle elementer du har brug for, så står jeg klar på at lege med og levere professionelle designs, og vejlede dig i hele forløbet fra idé til færdigt produkt.
Og så er der kun mig i Galliard Graphic, hvilket er medvirkende til at kommunikationen glider let og det er den du snakker med, der også sidder bag skærmen og laver det.

Så tøv ikke med at kontakte så jeg kan hjælpe dig med, at ramme dit segment via den rette visuelle identitet.

Jeg ser frem til, at samarbejde med dig!